Følgere

mandag 24. januar 2011

En hel bok...

I helgen leste Emilie sin første bok. Vi har jo lest bøker i mange år, men denne gangen leste hun Thomas bygger helt alene - hennes først bok på egenhånd og hun var så stolt! Da hun skulle legge seg om kvelden ville hun lese mere... Hvilken lykke for en lærer mamma! Valget falt på en samlebok om Thomas og Emma - en bok vi har lest utrolig mange ganger allerede, men nå strever hun seg gjennom den ord for ord, mens hun smiler bredt!
Her har hun tegnet seg selv når hun leser.

Vi har kjøpt bord som jentene har på rommet sitt til tegning og lekser. Etter frokost i dag løp hun inn på rommet for å lese videre i boken som hun sovnet fra i går kveld. (Dette er noe jeg kan leve lenge på, snufs...)


Ved bordet står to slike stoler - arvet fra Farmog og Farfar - de var brune da vi fikk dem. Jeg har malt de en rekke strøk, men etter et lengre opphold i garasjen må de nok males på ny...Hurra - jeg kan lese i sengen med min nye leselampe kjøpt på Ikea den også...
Håper du frå en fin uke men mye hverdagslykke! Takk for at du titter inn til meg - legger du igjen et lite spor så kan jo jeg titte inn til deg.
Klem Hilde
8 kommentarer:

 1. Ååååååå, så fantastisk! Ingenting er vel mer sjarmerende enn å høre på en stotrende ny leser! En helt ny verden har åpnet seg for snuppa :)

  SvarSlett
 2. Vilken lycka att själv behärska läsandets konst!
  Söt liten flicka med tappade tänder,
  den bilden blir man glad av :)
  Kram /Bea

  SvarSlett
 3. Flinke jenta:-). Skjønner at du er stolt ja. Tror forretsen de får inn den blå Green gate serien på Kreatine. Har hverfall lagt ut bilder av det på FB-siden sin.

  SvarSlett
 4. Ja - Kreatine skal få den - lommeboken min skjelver som et aspeløv nederst i veska allerede...
  HIlde

  SvarSlett
 5. Så koselig. Det er ekstra stas å knekke lesekoden både for de selv og oss foreldre...

  SvarSlett
 6. søte bilder, og den stolen var flott! Trenger sikkert ikke male den på nytt, den trenger jo ikke være helt perfekt? Ha en fin dag! Klem

  SvarSlett
 7. HUrra for den flinke lesejenta!!
  klem♥

  SvarSlett
 8. Så fine bilder Hilde :-).
  Hilsen Margret.

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et lite spor...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails