Følgere

onsdag 19. januar 2011

Tulipan flørt

Må først takke for hyggelige kommentarer i forrige innlegg - det er jo stas at noen tar seg tid til å legge igjen et lite spor, og det gjør det mulig for meg å gå på besøk også... I disse tulipantider har jeg funnet et syprosjekt som er rene tulipanflørten. Det er veldig gøy - man syr av strimler - gjerne hentet fra en Jelly-roll. Jeg har ikke brukt det, men har spart stoffer i varme røde toner i lange tider med akkurat et slikt teppe i tankene - at det ble tulipaner visste jeg ikke før oppskriften dukket opp, men jeg tror det blir fint:-)
Det er mye jobb med teppet - man skal kutte en hel armada med biter - faktisk 600 små og litt lengre biter som så skal sys sammen til 40 tulipaner som til sammen skal bli et teppe...


På denne plantegningen får du et lite inntrykk av det hele... Jeg har fremdeles 80 remser som skal syes på og strykes før alle blokkene er klare - så skal blokkene renskjæres før det er mulig å flørte med tanke på sammensying.


Har en Jelly-roll til liggende på lur - en er nok til et teppe, og jeg skal nok lage et teppe med hjerter... Denne rullen har jeg kjøpt hos nothernquilts.no - og der har de også oppskriftsboken der jeg fant tulipan-teppet. De har en bok til med hjertene, og den er nok snart på vei til en postkasse nær meg!
Da er vi halveis i uka - håper du får en fortsatt god uke - veldig hyggelig at du titter inn til meg. Legg gjerne igjen en liten kommentar - det setter jeg stor pris på, og jeg kan besøke deg.
Klem Hilde


7 kommentarer:

 1. Hei. Jeg imponeres over tålmodigheten din når det gjelder å sy sammen dette teppet. Det hadde ikke vært meg nei. Tror det kommer til å bli veldig fint med de varme rødtonene.

  Takk for fin kommentar hos meg. Om litt er det helg ;-)

  Klem Marit

  SvarSlett
 2. Så flotte farger på teppet ditt! Må si det samme, tror ikke jeg hadde hatt tålmodighet til å sy et helt slikt teppe.
  Jeg er sikker på at det kommer til å bli kjempefint!
  Ha en fin kveld, kos deg!
  Klem T

  SvarSlett
 3. Imponert!
  Det blir sikkert kjempefint!
  Klem

  SvarSlett
 4. Og du skal ikke se bort fra at jeg dukker opp med en hespe som skal nøstes opp, har nemlig en til som nøstes før genseren blir ferdig :)
  Klem <3

  SvarSlett
 5. Dette ser lekkert ut, blir spennende å se det ferdig.
  Nydelig lappeteppe du viser i forrige innlegg.
  Ha en fin torsdag.
  Klem fra Mio

  SvarSlett
 6. Takk for koselig kommentar inne hos meg!

  Så fint dette blir da! Blir bare sååå imponert jeg.

  Den fargekombinasjonen litt lenger ned i bloggen din, en løper i blått og brunt....den var jo bare kjempelekker. Jeg syns det er såååå fint med fargene blått og brunt i sammen. Det hadde jo passet med de nye greengate koppene til den duken:) Koppene går i sammen fargene...

  Klem Anita

  SvarSlett
 7. Vad mycket fint du syr! Vad duktig du är! Jag gillar de röda tygerna. Jätte fint! Jag försökte översätta lodjur eller lo till norska och fick då fram gaupe. Lo är en stor fläckig katt med kort svans och tofsar på öronen. De jagar rådjur och harar. Det finns inte så många av dem, men nu på senare år har det blivit fler. Jag antar att ni har dem i Norge med. De är inte farliga för människor, men för djuren... Ha en fin helg! Kram Stina

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et lite spor...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails